Дизел сервис Bosch

Овластен сервис за дизни и Bosch пумпи

Нека сервисот на вашето возило ви биде уживање

За нас

За нас

Дознајте повеќе за нас

Во Bosch Сервис обезбедуваме висококвалитетно сервисирање, одржување и поправки на возила за сите марки и модели. Гарантираме квалитет на кој можете да му верувате.

Сервис за автомобили Bosch, нудиме професионален сервис. Нашите услуги се:

  • Сервис на бош пумпи
  • Сервис на дизни
  • Редовен сервис на вашето возило

Во Bosch Сервис користиме висококвалитетни Bosch резервни делови за вашето возило. Со задоволство ќе одговориме на сите прашања што ги имате. Ве очекуваме.

Контакт

Услуги

Какви услуги нудиме?

Нашиот тим од професионалци е обучен и посветен на обезбедување на највисоко ниво на техничка услуга за клиентите.

Сервис за Bosch пумпи

Поправка на електронски Bosch пумпи за сите видови на автомобили, со најсовремена компјутерска опрема.

Сервис за дизни

Рестраврација на дизни и поставување на нови.

Овластен сервис за дизни и Bosch пумпи

Еден клик ве дели од одлична и квалитетна услуга

Јавете се +389 70 224 042

Галерија

Погледнете ја нашата галерија

Правиме се што можеме за да го поправиме вашиот автомобил што е можно побрзо. Компромис не правиме само кога станува збор за квалитет.

Контакт

Контактирајте нè

Адреса:

Благоја Тоска 14, Тетово

Телефон:

+389 70 224 042

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Изработено од ИнОне